Helyreigazítás

A helyreigazításra az október 5-én megjelent, "Milliárdos per előtt a Színes Mai Lap kiadója (részletes)" címmel közölt cikk okán kerül sor.
NAPI Online, 2004. október 29. péntek, 08:30
Fotó:

A NAPI Online internetes hírújság 2004. október 5-i, 8 óra 39 perckor megjelent "Milliárdos per előtt a Színes Mai Lap kiadója (részletes)" címmel megjelent cikkében

1. Valótlanul állítottuk, hogy "(Az RK által több mint három évvel ezelőtt - védjegybitorlás, valamint szolgai utánzás címén - kezdeményezett perekben a HRM-et elmarasztaló ítéletek születtek.)",
a valóság ezzel szemben az, hogy "(Az RK által több mint három évvel ezelőtt - védjegybitorlás, valamint jellegbitorlás és járulékai címen - kezdeményezett perekben a HRM-et elmarasztaló ítéletek születtek.)"

2. Valótlanul állítottuk, hogy "A mostani perrel megbízott ügyvédi iroda szerint egy következő perben a HRM-nek nem sikerült ennek jogszerűségéről a Pesti Központi Kerületi Bíróságot meggyőznie, amely kimondta, hogy amíg a szóvédjegyen nem változtatnak, addig a Ringier-nek joga van a védjegybitorlás miatti végrehajtási eljárást folytatni (NAPI gazdaság, 2004. április 27., 6. oldal)."
A valóság ezzel szemben az, hogy "A mostani perrel megbízott ügyvédi iroda szerint egy következő perben a HRM-nek nem sikerült ennek jogszerűségéről a Pesti Központi Kerületi Bíróságot meggyőznie, amely kimondta, hogy amíg a megjelölésen nem változtatnak, addig a Ringier-nek joga van a védjegybitorlás miatti végrehajtási eljárást folytatni (NAPI gazdaság, 2004. április 27., 6. oldal)"

HOZZÁSZÓLÁSOK