Hernádi Zsolt beszállt a Randivonalba

A Hernádi Zsolt Mol-vezér alapította Gran Private Equity Zrt. kockázati tőkealap és Weiler Péter együttműködésével megalakult a Dating Central Europe Zrt. névre keresztelt vállalat, mely az online társkereső szolgáltatások piacának legerősebb kelet-közép-európai szereplőjévé kíván válni - írja az Index.
Index.hu, 2014. április 30. szerda, 08:33
Fotó: Stockfresh

Az elinduló cég első lépésként a korábbi tulajdonos Habostorta E-commerce Group Kft.-től átveszi a már jól bejáratott hazai online márkaneveket, többek között az idén 15 éves Randivonalat - írja az Index.

"Célunk az újonnan alapított vállalattal az, hogy egy új nemzetközi terjeszkedést indítsunk be a hazai bázisra alapozva. A Randivonal és a hozzá kapcsolódó társkeresési szolgáltató oldalak az elmúlt 15 év során a magyar piac legjelentősebb szereplőivé váltak, több mint 2,5 millió regisztrált felhasználónk használta már ezeket a népszerű társkereső platformokat" - nyilatkozta Weiler Péter, aki a kezdetektől részt vett a társkereső portfóliót üzemeltető társaság életében, mint a Habostorta ügyvezetője és ő látja el az új vállalat vezérigazgatói tisztségét is.

"Büszkék vagyunk arra, hogy oldalaink segítségével több tízezer házasság és több százezer tartós kapcsolat született eddig. Szeretnénk, ha a Randivonalból nem csupán magyar, de régiós sikertörténet is válna" - tette hozzá az új vezérigazgató.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

andras_h, 2014.04.30 11:29

@Nyugga: Aztán nem lesz, aki fizesse a nyugdíjadat, mi?
Tenyésszél, ja, nálatok az akolban biztosan így szokás.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Nyugga, 2014.04.30 11:02

Nem randizgatni kell, hanem beindítani valami komoly tenyészprogramot, mert hamarosan elfogy a magyar.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html