Fidesz: sűríteni kell a busz- és villamosjáratokat Budapesten

Hétfőtől az őszi tanítási szünet vége miatt a fővárosi busz- és villamosjáratok sűrítését javasolja a koronavírus okozta járványhelyzetben a Fidesz budapesti szervezete a főpolgármesternek - közölte a nagyobbik kormánypárt budapesti elnöke pénteken a Facebookon.
K. Kiss Gergely, 2020. október 30. péntek, 16:37
Fotó: Getty Images

Láng Zsolt a Fidesz Budapest közösségi oldalán közzétett videóban rámutatott: a jövő héten vége az őszi szünetnek, várhatóan ismét nő a metrón, buszon, villamoson közlekedők száma - írja az MTI.

"Éppen ezért javasoljuk Karácsony Gergelynek, hogy pártjával ne azon gondolkodjanak, hogyan lehet a nyugdíjasokat eltiltani a tömegközlekedés használatától, hanem sűrítsék a járatokat, hiszen ezzel biztonságosabbá teszik mindenki számára a buszokon és a villamosokon való közlekedést" - fogalmazott.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2020.10.30 17:06

így is kihASználatalnok, mint a 10x szeres mennyiségü fürkész darazsak által pánikból vagy korrupciós lehetőségből behurcolt lbehurcolt méredrága kínai cuccok
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html