Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétvégén újabb munkaerő toborzót tartanak a debreceni Fórum bevásárlóközpontban, ugyanis további száz dolgozót akarnak felvenni a szolgáltató központba, amivel az NI 14 különböző területen dolgozó munkatársainak száma meghaladja majd az ezerkétszázat - idézi az igazgatót az MTI.

A növekedéshez kiváló szakemberek kellenek, a fejlődéshez a Debreceni Egyetem (DE) széleskörű nyelvi képzéseivel, az önkormányzat helyi adópolitikájával, a kormány stratégiai partnerségével járul hozzá - hangsúlyozta az ügyvezető igazgató.

Az NI Hungary Kft. szolgáltató központja 22 országban 17 nyelven szolgálja ki az ügyfeleket - mondta Ellen O'Dwyer, a központ vezetője hozzátéve, hogy általános - logisztikai - szolgáltatások mellett pénzügyi és humán erőforrás területeken szolgáltatnak a világ szinte minden pontjára.

Debrecenben ssc-szolgáltatást elsőként bevezető NI Hungary 200 fölé emelte a centrumban dolgozók számát, és a magas hozzáadott értéket képviselő mérésvezérlő elektronikai berendezések gyártása mellett a szolgáltatási szektort is fejleszti - mondta Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere. Reményét fejezte ki, hogy tovább fejlődik a debreceni gazdaság zászlóshajójának tekintett ssc-szektor, amelyben már 3300-an dolgoznak.

Ennek támogatására A+ kategóriás irodaházat építenek a városban, és középiskolák után több általános iskolában is bevezették, vagy bevezetik a két tannyelvű oktatást - ismertette Barcsa Lajos.

A szombaton tartandó állásbörzén angol és egy másik idegen nyelven kitöltött teszt és egy felvételi beszélgetés után sok érdeklődő azonnal, a helyszínen munkához juthat az NI szolgáltató központjában.

Képünk illusztráció