Hollik István: nem kormányzati kérdés, kit támogat az MVM

Nem kommentálja érdemben senki a 24.hu értesülését, miszerint Magyar Villamos Művek egy láthatóan nem túl aktív alapítványt támogatott 20 millió forinttal.
Szász Péter, 2019. július 25. csütörtök, 21:44
Fotó: Reuters

Az MVM-től 20 millió forint közpénzt kapott támogatásként a Tisztességes Választásért Alapítvány, amelynek honlapján március 4-i a legutóbbi hír, 2017-es bevétele 200 ezer, eredménye pedig 6 ezer forint volt - írta a 24.hu.

A múlt évben ugyanakkor voltak változások a vezetésben, a kuratóriumi elnök Klinghammer István korábbi felsőoktatási államtitkár, ELTE-rektor lett.

A témával az RTL híradója is foglalkozott. Hollik István kormányszóvivő azt mondta a televíziónak, hogy nem kormányzati kérdés, kiket támogat az MVM. A villamosművek pedig nem reagált az RTL megkeresésére.

Hollik István állítását árnyalja, hogy az állami cégek szponzori költésit jóvá kell hagynia a Miniszterelnökség alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatalnak is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

lordofearth, 2019.07.28 13:09

Mo-n autokrata hatalom van - Orbán dönt mindenről. A főtolvaj..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

CoolKoon, 2019.07.28 12:31

Hiába hazudozik (sorvezetőből) Hollik elvtárs össze-vissza, úgyis mindenki tudja, hogy az állami pénzeket az állami cégeken keresztül (konkrétan az MVM-en keresztül is) talicskázza ki pártunk és kormányunk különböző strómanoknak. Az MVM kapcsán pedig ezt most már nemzetközi könyvvizsgáló cégek is látják és tudják.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html