Hosszú Katinka ennyiért lesz a vb arca

Hosszú Katinka olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar úszónővel a BP2017 Nkft. reklámfilmben való szereplésre, reklámfelületekhez kapcsolódó fotózásra, social felületeken való szereplésre, rendezvényeken való részvételre kötött szerződést. A sajtóban megjelent szerződéses összeg nem fedi a valóságot, a szerződés 25 millió forintról rendelkezik - adta hírül a cég.
Domokos László, 2017. március 17. péntek, 23:15
Fotó: Napi.hu

Vasárnap avatják fel a budapesti vizes-világbajnokság visszaszámláló óráját az Erzsébet téren, és a szerkezetről a leplet mások mellett Hosszú Katinka rántja majd le - írta az InfoRádió.

Mindez azért érdekes, mert a háromszoros olimpiai bajnok úszónő 2015-ben épp a budapesti vizes világbajnokság első reklámfilmje okán veszett össze végleg Gyárfás Tamással, a Magyar Úszó Szövetség akkori vezetőjével, aki ingyen kérte szerepvállalásra.

A közlemény oka, hogy a Bors péntek reggel azt írta: mindezért 60 millió forintot kért a legjobb magyar úszó. A bulvárlap úgy tudja, hogy a döntés miniszteri szintén született meg. Bő egy éve Katinka látványosan tépte szét azt a 12 milliós szerződést, amellyel jobb belátásra akarták akkor bírni.

HOZZÁSZÓLÁSOK