Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A parton elhelyezett 19 berendezés hálózati árammal, míg a tó közepén lévő három, napelemmel működik. Az utóbbiak bójára, vagy pedig oszlopra szerelendők. Mindkét típusnak legalább 5 kilométerről kell látszani (nappali fényviszonyok mellett), állniuk kell az óránként 170 kilométeres szelet, legalább 50 ezer órán át kell működniük, és nem lehetnek nehezebbek 50 kilogrammnál. Az új viharjelzőket az uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) finanszírozza.

Ajánlatot az tehet, aki az elmúlt három lezárt üzleti évből rendelkezik legalább 5 darab 45/90-es villanásszámú, sárga fényű jelzőberendezés szállítási referenciával. Az ajánlatok beadási határideje május 22. Az értékelésnél 65 súlyszámmal szerepel az ár és 35 súlyszámmal a minőség.

A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület honlapján szereplő információ szerint a szervezet 35 éve tevékenykedik. Közösségi, közhasznú segélyhívó- és nautikai információs rendszereket épít, üzemeltet, és ezekkel szolgáltatásokat nyújt.

Ezeket a feladatokat - közhasznú szervezetként - a kormányzati szervekkel, illetve azok szervezeteivel együttműködésben látja el, segítve az állami szféra munkáját. Rádiós, viharjelző és mikrohullámú rendszereket üzemeltet a Balatonnál, továbbá a Tiszán és a Dunán. A munkatársai 24 órás ügyeletet tartanak.