Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett ALTEO Nyrt. tovább folytatja környezettudatos, a megújuló energiaforrások hasznosításán alapuló tevékenységét: portfóliója ezúttal egy elektromos autó töltőállomással bővült, amelyet Tiszaújvárosban telepítettek. A létesítmény lesz Tiszaújváros első, mindenki által, a nap 24 órájában elérhető elektromos töltőállomása.

A város nem ismeretlen piac a cégcsoport számára, hiszen az ALTEO már évek óta több erőművet is üzemeltet Tiszaújvárosban: 29 erőművet számláló portfóliójában megtalálható a tiszaújvárosi fűtőerőmű is.

A tiszaújvárosi önkormányzat közreműködésével telepített töltőállomás a Bethlen Gábor úton, a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal parkolójába került. Az állomás két töltőponttal rendelkezik, így egyszerre két gépjármű töltését teszi lehetővé. Egy-egy teljes feltöltés 2-5 órát vesz igénybe, a töltési teljesítmény a járműtől függően töltőpontonként a 22 kW-t is elérheti.

Tiszaújváros vezetősége elkötelezett a környezettudatos és innovatív megoldások irányába. Szerencsére egyre több olyan cég van városunkban, amely a jogszabályi kötelezettségein felül segíti a tiszaújvárosi lakosok életét, különböző támogatásokat, lehetőségeket biztosít számukra, melyet ezúton is szeretnék megköszönni - mondta Bráz György, Tiszaújváros polgármestere.

Papp András, az ALTEO Nyrt. vezérigazgató-helyettese az átadó kapcsán hozzátette: a tiszaújvárosi töltőállomás újabb lökést jelent a cég megújuló energiát hasznosító szegmensének, és "örömünkre szolgál, hogy ezzel a telepítéssel hozzájárulhattunk a város  fenntarthatóbb és környezettudatosabb közlekedéséhez".