Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A felújítás során az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán Balatonvilágos térségében mindhárom sávon marási-aszfaltozási munkákat végez a kivitelező, Strabag Kft.

A munkálatok sávzárás mellett zajlanak, a forgalom egy sávon haladhat majd a Letenye felé tartó pályaoldalon, a munkaterület mellett sebességkorlátozás lesz - írta a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A munkaterületnél szeptember 10-én, hétfőn kezdik a terelés kiépítését a szakemberek. Az első ütemben a belső sávon haladhat a forgalom, a második ütemben pedig a külső sávon mehetnek majd az autósok.

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldala összesen több mint 20 kilométeren újul meg a 90-es és 111-es kilométerszelvények, Balatonvilágos és Zamárdi között. A beruházás 2018. augusztus 24-én indult, a több ütemben megvalósuló projekt a tervek szerint 2019 tavaszán fejeződik be.

A zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be. Mivel a felújítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről.