Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nemrég számoltunk be arról, hogy jelentős beruházásra készül az Auchan Solymáron, amelyről azóta újabb érdekes dolog derült. ki. Az Auchan-áruházak rózsaszínűek voltak, ám ez a solymáriaknak nem igazán teszik, szerintük az ottani zöld környezethez ez nem passzol.

A Solymár Online azt írja, hogy a helyi önkormányzat képviselő-testületi ülésén volt, aki borzalmasnak tartotta a mostani színt. Az lett a kérés a beruházó felé, hogy a jelenlegi helyett inkább zöldre fessék át az áruházat, amely jobban illeszkedne a tájba. A kérés ellen a beruházást vezető mérnök sem tiltakozott.

A szóban forgó beruházás keretében újabb üzleteket hoznának létre a solymári bázison és szerepel a tervekben szerepel egy sportáruház létrehozása is, ami jó eséllyel egy Decathlon lenne, mivel az utóbbi cég és az Auchan tulajdonosa is a francia Mulliez család. Szente Kálmán, Solymár polgármestere a Bukszának május végén azt mondta, hogy bár az Auchan bővíteni szeretné a solymári egységet, de egyelőre csak tervekről van szó, az engedélykérelmet május végéig nem adta be a cég.

A dunakeszi Auchan-egységet ábrázoló címlapfotó forrása: MTI Fotó - H. Szabó Sándor