Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A David Blunck a cégcsoport vezérigazgatója, és Bencsik Balázs az NKI igazgatója által aláírt megállapodás értelmében a felek együttműködnek az internetes biztonság területén.

Az együttműködés elsődlegesen a cégcsoport vállalati és intézményeket kiszolgáló tagvállalata, az Invitech Solutions által kínált, informatikai biztonságot növelő technológiai megoldásokra, a cégcsoport üzleti és egyéni ügyfelei informatikai biztonság-tudatosságának növelésére, illetve a szervezetek közötti hatékony kapcsolattartásra terjed ki. A megállapodás eredményeként a Nemzeti Kibervédelmi Intézet a nemzetközi kibervédelmi együttműködésből származó információkat megosztja az Invitel Csoporttal, szorosabbra fűzve ezzel az együttműködést az infobiztonság növelésére létrehozott állami szervezettel - olvasható  a közleményben.

Az egy éve létrehozott Nemzeti Kibervédelmi Intézet feladatainak teljesítése során fontos szerep hárul az informatikai biztonság gyakorlati megvalósításában érintett valamennyi szereplőre. A mostani aláírással nemcsak az általunk képviselt szervezetek közötti kapcsolat lesz szabályozottabb, hanem meggyőződésem szerint a hazai intézmények és egyéni előfizetők védettsége is tovább erősödhet - mondta Bencsik.