Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A cikk valótlanul állítja, hogy az EB Hungary Invest Kft. a West Hungária Bauval közösen szerepelt állami tendereken. A valóság ezzel szemben az, hogy az EB Hungary Invest Kft. egyetlen állami tenderen szerepelt együtt a West Hungária Bauval.

A cikk valótlanul állítja, hogy az EB Hungary Invest Kft. együtt rekonstruálta a West Hungária Bauval a Várkert Bazárt. A valóság az, hogy az EB Hungary Invest Kft. a Várkert Bazár rekonstrukciójában egyáltalán nem vett részt.

A cikk valótlanul állítja, hogy az EB Hungary Invest Kft. a cikk megjelenésekor a hatvani Grassalkovich  és a budapesti Klebelsberg kastélyon dolgozik. A valóság az, hogy a Grassalkovich kastély munkáit 2014-ben, a Klebelsberg kastélyét pedig 2017-ben befejezte, a cikk megírásakor tehát ilyen munkákat már nem végzett.

A cikk valótlanul állítja, hogy az EB Hungary Invest Kft. a hatvani Grassalkovich és a budapesti Klebelsberg kastélyon milliárdos nagyságrendben dolgozik. A valóság az, hogy a Glassalkovich kastély vonatkozásában 149,4 millió forintos vállalási áron kötöttek szerződést az EB Hungary Invest Kft.-vel, amely nem milliárdos nagyságrendű. A Klebelsberg-kastély munkáit az EB Hungary Invest Kft. konzorciumban nyerte el, és a teljes 538,2 millió forintos vállalkozói díjból az EB Hungary Invest Kft. csak ennek a felére, 269,1 millió forintra volt jogosult, amely szintén nem milliárdos nagyságrendű.

Az írás valótlanul állítja, hogy az EB Hungary Invest Kft. egyik tulajdonosa Erdei Zoltán József. A valóság az, hogy az EB Hungary Invest Kft.-nek egyetlen tulajdonosa van, Erdei Zoltán József.