Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az idén 25 éves Spar, fennállása óta több mint egymilliárd eurót fektetett be a hazai piacon. 2016 második felében további hét Spar áruház újult meg- idézi a vállalat közleménye Maczelka Márk kommunikációs vezetőt.

Idén nyáron négy vidéki városban modernizáltak egy-egy Spar üzletet. Csornán, az Erzsébet királyné utca 5. szám alatti üzletre 314 millió forintot fordítottak. A beruházás révén az áru-ház teljes egészében megújult. Bonyhádon, a Széchenyi tér 5. alatti bolt átalakításának költsége meghaladta a 230 millió forintot, a forrás felhasználásával megújult az eladótér és új koncepciót kapott a berendezés.

Szeptember első napján vették birtokba a vásárlók Kaposváron, a Honvéd utca 57. szám alatt található, megújult SPAR üzletet. Összesen 455 millió forintot költött a cég a kaposvári üzletének modernizálására. Megújult az eladótér, és az új berendezési koncepció szerint valósult meg a belső kialakítás. A szolnoki, Boldog Sándor István körúti üzlet felújítására pedig 104 millió forintot költöttek.

A Budapesten található Nyírpalota utca 2-4. és a Nyírpalota utca 54. szám alatti boltokra egyaránt 104 millió forintot fordított a vállalat. Az eladótér felújítása mellett ezekbe újdonságként csemegepult, sajtpult, húspult került és helyszíni pékáru sütésre is lehetőség van már. A szintén Budapesten található Vasutastelep utca 4. alatti Spar is megújult, itt a beruházás költsége meghaladta a 310 millió forintot. Az átalakított bolt eladótere nagyobb lett, megszépült a csemegepult arculata, és látványpékség is épült az üzletben.

Fókuszban marad a kényelem

A Spar a jövőben is folytatja az expanziót: az új üzletek nyitása mellett a meglévő áruházak korszerűsítése is hangsúlyos marad. A vállalat jelenleg összesen 343 Spar szupermarketet, 32 InterSpar-t és 107 franchise üzletet üzemeltet, munkavállalóinak száma meghaladja a 13 ezret. 25 éves magyarországi működése alatt több mint egymilliárd eurót fordított beruházásokra.