Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Erste Bank nyerte a Wizz Air magyarországi kedvezményprogramjának üzemeltetésére kiírt tendert, így újabb 3 évig értékesítheti a tíz évvel ezelőtt bevezetett Erste Wizz Air hitelkártyát, és üzemeltetheti a szükséges háttérrendszereket - áll a bank közleményében.

A hitelintézet csak hitelkártyát bocsát már ki közösen a légitársasággal, a betéti kártyák forgalmazását januárban felfüggesztette. A hitelkártyák pontrendszere is szigorodik. "A megváltozott légi közlekedési szokásokhoz igazodva a Wizz Air átalakította a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó kedvezményprogramját, és új feltételeket vezet be a pontgyűjtésben, illetve a kedvezmények jóváírásában" - áll a bank közleményében.

Meglévő hitelkártya birtokosok esetén az új feltételek 2019. március 1-től lépnek életbe, a 2018. november 1. és 2019. január 31. között igényelt kártyák esetében pedig 2019. június 1-től. Az ügyfeleket a változásokról postai úton tájékoztatja a pénzintézet. A 2019. február 1. után igényelt hitelkártyákat a megváltozott pontgyűjtési feltételekkel bocsátják ki.

Az új kedvezményprogram szerint a Wizz Air Hitelkártya használatakor minden, vásárlásra elköltött 100 forint után 1 pontot ír jóvá a pénzintézet, míg a Wizz Air szolgáltatások vásárlása estén 100 forint után 2 pont jár. A kártyatulajdonosok Wizz Air pontokat havonta legfeljebb 250 ezer forint vásárlási összeg után kaphatnak. Az ügyfelek a pontokat továbbra is egy évig használhatják fel a Wizz Airnél.

Eddig a vásárlásoknál 100 forintonként 2 pontot, Wizz Air szolgáltatások vásárlása esetén 4 pontot írt jóvá a bank. Ráadásul eddig havonta legfeljebb 300 ezer forintnyi vásárlás után írtak jóvá pontokat. A havonkénti jóváírási limitet most extra díjért cserébe növelhetik az ügyfelek 450 ezer, illetve 650 ezer forintra.