Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Net Média Zrt.-hez tartozik a Portfolio.hu internetes gazdasági újságon kívül, a Penzcentrum.hu, az agrarszektor.hu agrárgazdasági szakportál. A társaság számos konferenciát és egyéb rendezvényt szervez Budapesten, vidéken, és külföldön, de nevéhez köthető a Portfolio Online Tőzsde, illetve a Portfolio Financial pénzügyi adatszolgáltatás is.

A tranzakció keretében a vevők birtokába kerül az Alfatrader márkanéven deviza és CFD kereskedési szolgáltatásokat kínáló CEMP Trade Kft. A vevők kölcsönből és saját forrásból finanszírozzák a management buyout tranzakciót.

A társaság integrált b2b és b2c szolgáltatásokat kínál, 2016-os bevételeinek várhatóan mindössze harmada kapcsolódik a médiaüzletághoz. Az új tulajdonosok a jövőben számottevően szeretnék növelni a társaság külföldi jelenlétét, b2b-szolgáltatásait és elkötelezettek a kkv-szektor pénzügyi kultúrájának fejlesztése iránt. A jelenlegi külföldi konferenciahelyszínek (London, Bécs, Bukarest, Belgrád) várhatóan számos új várossal bővülnek.

Balogh Gabriella a CEMP igazgatósági tagja, az MLSZ elnökségi tagja és számos alapítvány tevékenységét segíti.

Bán Zoltán 2000-ben csatlakozott a Net Médiához, 2009 óta a társaság vezérigazgatója.

Az új tulajdonosok köszönetüket fejezik ki Spéder Zoltánnak, aki 2007 óta a CEMP-en keresztül többségi tulajdonosként, 2009-től pedig a Net Média Zrt. igazgatósági elnökeként is az elmúlt 9 évben aktívan segítette a társaság szakmai munkáját és fejlődését - olvasható a közleményben.