Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A felhívással indult tárgyalásos eljárás eredményét az ajánlatkérő Magyar Földgáztároló Zrt. tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben. A nyertesnek a hajdúszoboszlói, a kardoskúti, a pusztaedericsi és a zsanai gáztárolókat kell őriznie a hét minden napján, folyamatosan, 2-2 fővel.

A cég központjában pedig két recepciósnak, továbbá egy személy- és vagyonőrnek kell szolgálatot teljesítenie, szintén folyamatosan. Az őrök fegyver nélkül dolgoznak, még a tárolók mellett is.

A nyertessel január 18-án kötött szerződést az ajánlatkérő.

Indult még a tenderen, de nem nyert a Török Biztonsági Szolgálat Kft. együtt a Magma Professional Szolgáltató Kft.-vel. A Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. pedig késve nyújtotta be az ajánlatát, így az érvénytelen lett.

A Civil Biztonsági Szolgálat Zrt., mint a Pintér Sándor belügyminiszter egykori vállalata van jelen a sajtóban. Sok állami közbeszerzést nyert 2010 óta, köztük a HungaroControl irodaházának védelmét is ellátja 1,4 milliárd forintért. Legutóbb az MTVA székháznál történt atrocitások miatt került be a cég a sajtóba.