Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A cél, hogy a termékportfólió számára egy közös, új platformot kialakítani, amely együtt képes biztosítani a többzsebes Erzsébet-utalvány Plusz kártyát, a Szép-kártyát, valamint a pénztári szolgáltatásokat a munkaadók és a munkavállalók számára. Az együttműködés a piacon egyedi, innovatív, komplex cafeteriamegoldást garantálhat, amelynek első haszonélvezője a két társaság több mint 2,5 millió ügyfele lehet.

Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. az elektronikusan és a papíralapon is elérhető Erzsébet-utalványcsalád forgalmazója. A magyar munkaadók az elmúlt években több mint 500 milliárd forint értékben rendeltek Erzsébet-utalványokat, amelyeket mintegy 2 millió ember használ rendszeresen több mint 60 ezer elfogadóhelyen országszerte.

A 14 hónappal ezelőtt bevezetett Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus cafeteriakártyából már több mint 860 ezer darabot rendeltek a munkaadók. A zrt. az adójogszabályok változását követően 2017-ben is forgalmazza Magyarország legnépszerűbb utalványait: az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra és a Sport Erzsébet-utalványt.

Az MKB Bank Zrt. tulajdonában lévő MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft,. az MKB Szép-kártya kibocsátója, bő másfél évtizede támogatja az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár, valamint az MKB Nyugdíjpénztár működését. A társaság több mint 187 ezer darab Szép-kártyát bocsátott eddig ki, amelyekkel tavaly 12 milliárd forintos forgalmat ért el.