Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

"Mi a Lidlnél éjt nappallá téve azon dolgozunk, hogy biztosítsuk a termékek elérhetőségét országszerte mind a 182 áruházunkban. Megértésüket kérjük, ha átmenetileg nem minden termék érhető el minden helyen - az élelmiszerek pótlása és a polcok feltöltése folyamatos" - írja a magyar Lidl a saját honlapján, egyben megköszöni a cég a kollégáknak, a beszállítóknak a munkájukat.

A Lidl mellett a többiek is hasonló kéréssel fordultak a vásárlókhoz, valamint erről beszélt a boltláncokat képviselő Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára, Vámos György is, aki korábban és csütörtökön is azt mondta:

Indokolatlan a koronavírus járvány miatt az élelmiszerkészletek felhalmozása, mert az áru ott lesz a boltokban holnap és holnapután is.

A boltláncok sokadszor közölték, hogy a kiugró forgalom miatt lehet egyes termékekből átmeneti hiány, de amint lehetséges, pótolják azokat. A Nemzeti Agrárkamara szintén minden magyar vásárlótól azt kérte, ne halmozzanak fel több hónapos készletet és van elég élelmiszer.