Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A munkavégzés miatt az M3 autópálya bal pályáján 1 km hosszú szakaszon lezárják a meglévő leállósávot, ahol 100 km/h sebességkorlátozás mellett, de továbbra is két forgalmi sávon haladhatnak az autósok várhatóan 2018. október közepéig.

A következő egy hónapban humuszleszedési, töltésszélesítési munkákon dolgozik a kivitelező. A gyorsító- és lassító sávoknál elvégzik a főpálya szélesítéséhez szükséges földmunkálatokat. A csatlakozó csomóponti ág kiépítéséhez szükséges burkolat szélesítés miatt a meglévő zajvédő falat 300 m hosszan átépítik, a régit elbontják és megkezdik az új zajárnyékoló fal alapozását is.

A főváros irányába haladó jobb pályán augusztusban kiépített terelés változatlanul érvényben van.

A szintén októberig tartó forgalomkorlátozás mellett elkészül az új, déli körforgalmi csomópont M3 autópályához csatlakozó két ága is. A régi pályaszerkezet és a szalagkorlátok elbontását befejezték. Jelenleg a védőrétegek építése, valamint a zajárnyékoló fal alapjának bontása zajlik. Ezt követően kezdődhet az új fal alapjainak kialakítása. Jövő héttől a pályaszerkezet építése is megkezdődik.

A beruházás teljes befejezése 2019 nyarára várható, onnantól használhatják az új csomópontokat és kapcsolódó szakaszokat az erre közlekedők.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.