Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Év szakácsteljesítménye díjat az Onyx séfje, Széll Tamás kapta a Bocuse d'Or-on elért teljesítményéért.

Az Év innovatív konyhájáért járó díjat a Borkonyha étteremnek ítélte oda a zsűri, az Év séfje díjára a Costes étterem fiatal tehetsége, Palágyi Eszter lehet büszke. A tavaly nyitott budai Émile étterem az Év legígéretesebb étterme díjával gazdagodott, za Év ifjú séftehetsége díjat pedig Fehér Gábor, az ESCA tulajdonos-séfje nyerte. Street Food kategóriában, a PolaPola érdemelte ki a Év street food díját.

A Dining Guide idén úgy döntött, nem saját tesztelőivel, hanem egy Olaszországból hívott, két Michelin-csillagos vendégséffel, Nicola Portinarival állítja fel a magyar éttermek rangsorát. Az előtesztelések során kiválasztották azt a húsz éttermet, melyek szerintük itthon a legjobbak, ezeket járta végig az olasz séf.

Ez a tíz legjobb étterem 2016-ban

A Szulló Szabina és Széll Tamás vezette, 92 pontot elért Onyx éttermet követi a szintén Michelin-csillaggal és 92 ponttal elismert Costes, valamint a 90+ pontos Borkonyha. A Costes testvére, a Costes Downtown 90 ponttal szerepel a kalauzban.

A nagypolgári környezetben, a Boscolo Budapest szálloda éttermeként működő Salon 87 pontot kapott, ők az esszenciális magyar gasztronómia képviselői. Szintén Magyarország tíz legjobb étterme között van az igényes, magyar regionális étterem, a Babel 86 ponttal.

A modern elegancia könnyedségét a robusztus cári pompával ötvöző Arany Kaviár fine dining étterem 85 pontot kapott, míg a belvárosi fesztelen csúcsgasztronómia képviselője, a MÁK Bisztró 84+ ponttal található meg a kalauzban. A nemrég nyílt budai kulináris központ, a Gerbeaud Émile keresztnevéről elnevezett Émile egy új versenyző a top tízes mezőnyben, 84 ponttal szintén az egyik legjobb magyarországi étteremnek számít. A budai Várban működő Alabárdos étterem 83+ ponttal zárja a top-10- étterem sorát.