Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Euronics úgy döntött, hogy 2018-ban bruttó 440 millió forint értékben (átlagosan havi bruttó 33 455 forint/fő) béren kívüli juttatásokkal is értékeli dolgozói munkáját, illetve hűségét, és bevezeti a cafeteria-rendszert - olvasható az üzletlánc közleményében.

A cég munkatársai pénzbeli juttatásra, SZÉP Kártyára, kulturális vagy sporteseményekre szóló belépőre, valamint ajándékkártyára számíthatnak az újévben. Emellett januárban az üzletvezetők teljesítményét 100 ezer forint, a szakértői gárdát pedig 50 ezer forint értékű ajándékkártyával is megjutalmazta a vállalat összesen közel bruttó 40 millió forint értékben.

A Blokkk.com kiskereskedelmi szakportál friss rangsora alapján az Euronics a 3. helyen áll az egy főre jutó bruttó keresetek rangsorában, és a lista alapján a társaság fordítja az árrés legnagyobb hányadát (59 százalék) a bérekre. Mindemellett a cég teljesítményarányos fizetést kínál, így a legjobb értékesítő kollégák akár az alapbérük másfél-kétszeresét is hazavihetik havonta.