Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mol 2012-ben elsőként helyezett üzembe gyors elektromos töltőt, és azóta is folyamatosan bővíti hálózatát. A fogyasztók igényeinek minél szélesebb körű kiszolgálása, a fenntartási költség, valamint az infrastrukturális beruházások megtérülésének érdekében a társaság ezentúl versenypiaci alapon működteti az e-töltő hálózatát - olvasható a portálon megjelent közleményben.

Jelenleg négy budapesti töltőállomáson (Istenhegyi út., Kerepesi út., Könyves Kálmán körút, Hunyadi út.) találhatók villámtöltők. Ezek mindössze 30 perc alatt képesek feltölteni egy elektromos autó akkumulátorait menetkészre.

A lassabb AC töltés ára 1 990 forintba kerül, míg a gyorsabb DC töltés ára 2 990 forint lesz. Minden megkezdett töltést, előre kell fizetni és függetlenül attól, mennyit tölti valaki az autóját a fenti összegek valamelyikét fizeti. A további részletek itt találhatóak.

Az év végéig további 10 elektromos töltőt telepít a cég Budapesten, vidéken pedig 15 töltőt adnak át. Emellett a Mol-csoport részt vesz a NEXT-E projektben is, amelynek köszönhetően a régióban egy 252 darab gyors és ultragyors elektromos töltőből álló regionális hálózatot hoz létre 2020-ig. A projekt részeként idén 11 darab töltőt telepítünk az autópályák és az M0-ás autóút mentén.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.