Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Robbanás történt egy bankfiókban Budapesten a XIII. kerületben hétfőn hajnalban. Dudás-Kanyog Andrea, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-nek elmondta: hétfőn 4 óra 18 perckor a Lehel úton egy bank épületének utcafronti fala robbanás miatt kidőlt.

A Lehel utca egy szakaszának hétfő hajnali lezárása a 14-es villamos és a 105-ös autóbusz közlekedését érinti - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI érdeklődésére.

A rendőrség tájékoztatása szerint hajnali 4 óra 18 perckor a Lehel utcában egy bank épületének utcafronti fala robbanás miatt kidőlt, a Béke tér és a Róbert Károly körút között az utat teljes szélességében lezárták. Az ORFK tájékoztatását bővebben itt olvashatja.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Kép: MTI

A BKK fődiszpécserének tájékoztatás szerint a 14-es villamos Káposztásmegyer és a Frangepán utca között közlekedik, onnan a Lehel térig villamospótló autóbuszok közlekednek terelt útvonalon. Ugyancsak terelt útvonalon közlekedik a 105-ös autóbusz. A Lehel utca és a Róbert Károly körút kereszteződésében reggel sárgán villogtak a lámpák, a forgalmat rendőrök irányították.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Kép: MTI