A cég raktári kapacitását is bővíti egy 4 000 négyzetméteres raktárépülettel, amelyet már az idei szezon előtt átadnak- így a termékek Májustól már a 16 500 raklapos teljes raktár kapacitással készülnek.

Az elmúlt években történt - elsősorban tulajdonosi - átrendeződés különböző módon befolyásolta a hazai ásványvíz piacot: több márka jelentős csökkenést könyvelt el, mások (elenyésző számban) tovább erősödtek. A terület egyik meghatározó szereplője, a Magyarvíz Kft. tartja dobogós helyezését: a Mizse eladásai tavaly több mint 10 százalékkal nőttek az előző évhez képest, és ez a dinamika már az idei első negyedévben is megmutatkozott.

A lajosmizsei telephelyen jelenleg 215 millió palack ásványvizet állítanak elő. Ennek nagy részét a Mizse és a Primavera márkák, kisebb hányadát pedig a Zafír ásványvíz adja. A megnövekedett vásárlói igények kielégítése érdekében, egy új beruházás keretében, elindult a negyedik gyártósor integrálása. A 2018 januárjában startoló egyedi tervezésű, homogén (kizárólag szénsavmentes) hightech gépsorral az összkapacitás meghaladja majd az évi 300 millió palackot.