Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Keleten, északkeleten még további jelentősebb mennyiségű csapadék várható, így a 24 órás csapadékösszeg itt is meghaladhatja a 20 milimétert. Valamint viharos erejűre erősödhet a szél: északnyugat felől hidegfront érkezik. Előbb az Észak-Dunántúlon, majd reggeltől már a középső országrészben is viharossá (60-75 km/h) fokozódik az északnyugati szél.

Napközben a délnyugati országrészt leszámítva az ország nagy részén számítani lehet viharos fokozatot meghaladó széllökésekre. Elsősorban a magasabban fekvő helyeken, a Dunántúli-középhegységben 80 kilométer/óra feletti széllökések is várhatók, de kisebb eséllyel a Duna-Tisza közén, Alföld középső részén és a Kisalföldön is előfordulhat hasonló erejű szél a déli, délutáni órákban. Estére veszít erejéből a szél.

Forrás: OMSZ.

Hétfő hajnaltól viszont mindenütt csökkenhet a felhőzet. Reggel már gyengén vagy közepesen felhős égkép lesz a jellemző. Csak néhol lehet futó zápor. Az északnyugati szelet még többfelé kísérik erős széllökések, de a reggeli órákban már kisebb területen. A késő esti 5, 10 fokról hajnalra 1, 6 fok közé csökken a hőmérséklet - írják a Met.hu-n.

A hét többi napján ilyen idő várható.

A fotó forrása: Pexels/Lum3n.com.