Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Idén már nem kérhetnek a nyugdíjasok ingyenes fürdőbelépőt az Erzsébet-program keretében, az MNÜA pályázatai pedig már korábban ki lettek írva. A 2017-2018-as szezonra érvényes üdülési támogatás 2016 december 30-ig lehetett megpályázni, így az a jogosult, aki erről lemaradt, az immár nem számíthat arra, hogy kedvezményes fürdőbelépőket igényeljen - hívta fel a figyelmet az Officina.hu.

A korábbi kedvezményre olyan 60. életévüket betöltöttek jelentkezhettek, akiknek a nyugdíja nem haladta meg a 147 ezer forintot, és más adóköteles jövedelmük sem volt. A kedvezmény, 2500 forintos önrész befizetése mellett körülbelül 80 hazai termálfürdőbe kínált "ingyenjegyet" több alkalommal is.

Az MNÜA külön közleményt nem adott ki a pályázati lehetőség megszűnéséről, ám Lénárd Gábor, az alapítvány stratégiai tanácsadója egy tavaly novemberi interjúban megemlítette a TV2-nek, hogy a fürdőszolgáltatás igénybevételére jogosító kedvezményét összevonták a nyugdíjasok, nagycsaládosok és fogyatékossággal élők üdülési pályázataival.