A Közbeszerzési Értesítőben megjelent eredmény tájékoztató biztosan megépítendőnek veszi a Zákonyi utcai mélygarázst, amelynek a hasznos alapterülete 5 517 négyzetméter lesz és két darab lifttel is felszerelik. Opcióként szerepel a Széchenyi utcai mélygarázs 10 784 négyzetméter hasznos területtel, de ebbe csak egy lift kerül. Az előbbi ellenértéke 1 milliárd 695 millió, míg az utóbbié 1 milliárd 739 millió forint. A kettő együtt 3 milliárd 434 millió forintot tesz ki.

A nyertessel az önkormányzat november 24-én kötötte meg a szerződést. A Céginfo.hu adatai szerint a füredi önkormányzat a saját tulajdonú cégével szerződött. Ajánlatot tett mégy a miskolci Zeron Zrt., a fővárosi székhelyű A-Híd Zrt., konzorciumban a biatorbágyi West Hungária Bau (WHB) Kft. és a Vemév-Szer Kft., továbbá a székesfehérvári Equiscorp Kft. valamint a soproni székhelyű Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt. is.

Szintén a Közbeszerzési Értesítő közli, hogy az Országos rendőr-főkapitányság nyílt, gyorsított közbeszerzést hirdetett " a világbajnokság eredményes lebonyolítása érdekében" járőrhajók beszerzésére. A 10 hajóból az 5 RIB kategóriájút - a szállításukra alkalmas utánfutókkal együtt - a siófoki vízirendészeti rendőrörs használja majd. A további öt, a meghatározás szerint zárt fedélzetű hajót - az utánfutókkal együtt - viszont a Készenléti Rendőrség ferencvárosi kikötőjébe kell leszállítani.