Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Május 8-tól kijövünk a nulladik számmal, a parlament előtti tüntetésen 20 ezer példányt árulunk majd, kézből. Május 18-tól pedig hetilapként, Magyar Hang néven élünk tovább - mondta a portálnak György Zsombor, a Magyar Nemzet utolsó főszerkesztő-helyettese.

Épp most jövök a Magyar Postától, megegyeztünk, május 18-tól előfizetéssel szállítják az olvasókhoz, ennek díja 450 forint lesz. Az utcai áruspéldány pedig 500-ba kerül, péntekenként jelenünk majd meg - mondta György Zsombor.

A törzscsapat 20-25 emberből áll majd, külsősökkel is számolnak, de mindenki a Magyar Nemzet volt munkatársa. Olyan ismertebb nevek is velük tartanak, mint Torkos Matild, Szerető Szabolcs, Lukács Csaba, Puzsér Róbert és Marabu. Első időszakban mindenki társadalmi munkában dolgozik majd a 24 oldalas újságon. Tematikája hasonló lesz, mint az az egykori szombatonként megjelenő Magyar Nemzet Magazinnak, kicsit több közélettel és politikával.

Hozzátette, tudja, hogy sokaknak ez az összeg magas, de ennél olcsóbban nem lehet megoldani a megjelenést. Nem áll mellettük sem befektető sem hirdető, az előfizetők tartják majd életben őket. A lapot az előző szamizdat számhoz hasonlóan Pozsonyban nyomják, mert Magyarországon nem találtak olyan céget, aki az ellehetetlenült piacon vállalta volna. Az online felületük él már, www.magyarhang.org-ként lehet őket megtalálni.