Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Idén áprilisban kezdődött meg az M2 gyorsforgalmi úton a 17-21 kilométerszelvények között a meglévő bal pálya átépítése, így a közel 4 kilométeres szakaszon a jobb pályára terelve, 2×1 sávon haladhatott a forgalom.  A szeptemberig tartó időszakban a bal pályán új leállósávot építettek ki, a meglévő Mogyoródi-patak feletti hidat is felújították és kiszélesítették, az elválasztósáv átépítése megkezdődött, illetve a burkolat felújítását és megerősítését is elvégezte a kivitelező a vízépítési és ideiglenes forgalomtechnikai munkákkal kiegészítve.

M0 és Dunakeszi-Fót csomópont között  szeptember 16-tól az ideiglenes forgalomterelés kiépítését követően a bal pályára terelik át a fogalmat. Tekintettel az érintett útszakasz ősszel megnövekedő forgalmára, az M0 felé 2, Vác felé 1 forgalmi sávot alakítanak ki. A három sávon csökkentett, 60 km/h sebességgel haladhatnak majd az autósok. Ez az ideiglenes forgalmi rend várhatóan 2019 közepéig áll majd fenn.

A 21-es km szelvénytől Vácig több ütemben, szakaszosan terelik át a forgalmat a bal pályára 2018. év végéig. Ezeken a részeken a meglévő jobb pálya felújítása miatt, a jelenlegi kialakításnak megfelelően továbbra is 2×1 sávon lesz biztosított a forgalom.

A fejlesztés uniós és hazai forrás felhasználásával valósul meg.

A kép forrása: Pixabay.