Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A magyar Auchan után az itthoni Tesco is jutalmat ad a dolgozóknak a mostani kiugró forgalom miatt - közölte a boltlánc.

Pártos Zsolt, a Tesco Magyarország ügyvezető igazgató köszönetet mondott minden alkalmazottnak és bejelentette, a munkatársakat márciusban és áprilisban elismerő bónusszal jutalmazzák. A jutalom összege egy hónapra maximum bruttó 40 ezer forint, ami 176 ledolgozott óra után jár.

A boltlánc nemrég megkezdte a toborzást, hogy ideiglenesen növelje a létszámot, az így meghirdetett állások egy részében már megkezdték a munkát az új dolgozók.

A Tesco emellett több óvintézkedést vezetett be az áruházaiban. A cég elrendelte a kosarak, bevásárlókocsik és egyéb felületek gyakoribb  tisztítását, több kézfertőtlenítőt rendeltek és sűrítették a szüneteket, hogy a tescós munkatársak minél gyakrabban moshassanak kezet.

Más boltláncokhoz hasonlóan a Tesco-kasszáknál is változás lesz, jönnek a plexifalak. Emellett a pénztáraknál tájékoztató anyagokat helyeztek ki, az áruházi rádiókban folyamatosan felhívják a figyelmet a higiéniás szabályok betartására.