A dm kiszállítási partnere a Sprinter Futárszolgálat. A dm online shopban történő vásárlás esetén online bankkártyával vagy készpénzes utánvéttel lehet fizetni. A házhozszállítás országos, és egységáron, a visszaigazolástól számított 2-3 munkanapon belül juttatják el a rendeléseket a vásárlókhoz - olvasható a portálon.

Az országszerte elérhető 260 üzlet mellett a dm szeretné elérni, hogy az online vásárlásra egy olyan szolgáltatásként tekintsenek a vásárlók, ami bárhol és bármikor hozzáférhető. Aki továbbra is a bolti vásárlást részesíti előnyben, annak a weboldalon, valamint az applikációban is elérhető üzletkereső segít eljutni a legközelebbi dm-be.

"Azt szeretnénk, ha a két terület kiegészítené egymást és mindenki számára kényelmi szolgáltatást nyújtson a drogérialánc. Reméljük, hogy ezzel már nem csak az offline, de az online vásárlói élmény növeléséhez is hozzájárulhatunk. A webshop elindításával akár 10 millió vásárló számára tettük elérhetővé a dm-et" - fejtette ki Kovács Miklós, a dm logisztikai cégvezetője.