Új csatornázási munkákat nyert a Mészáros és Mészáros az EuroAszfalttal

A becsült értékhez képest 1,1 milliárddal többért, nettó 5,5 milliárd forintért nyert két csatornázási munkát a Mészáros és Mészáros Kft. és az EuroAszfalt Kft. közösen - olvasható a Közbeszerzési Értesítőben.
Németh Géza, 2018. szeptember 25. kedd, 15:13
Fotó: Pixabay

A két nyílt közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. tette közzé.

Az uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) által finanszírozott beruházások közül az első Bugyi település szennyvíztisztító telepének és csatornahálózatának a fejlesztése. Itt a becsült ellenérték 1 milliárd 201 millió forint volt, a Mészáros és Mészáros, valamint az EuroAszfalt 1 milliárd 330 millióért vállalták a munkát. Indult még a tenderen, de nem nyert a Hódút Kft., a Swietelsky Magyarország Kft. és a Penta Általános Építőipari Kft. is.

A másik beruházás szintén a szennyvíztisztító telep és a csatornahálózat fejlesztése, de Boconád, Nagyfüged és Tarnaméra településeken. Itt a becsült ellenérték 3 milliárd 238 millió forint volt, a vállalási ár viszont 4 milliárd 208 millió forint lett. A másik pályázó itt is a Hódút, Swietelsky és Penta konzorciuma volt.


HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2018.09.25 17:52

Remélem, hogy Brüsszel a teljes támogatást elzárja.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kanri, 2018.09.25 15:44

Ez ma már nem hír. Persze egy jó tapsikolás a fideszeseknek mindíg jól jöhet.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html