E.On-ügyfelek, figyelem: fontos bejelentést tett a cég

Egyetlen lakossági ügyfélnél sem kapcsolja ki tartós tartozás miatt az áramot az E.On Hungária Zrt. a karácsonyi ünnepek idején. A moratórium 2019. december 13-tól 2020. január 3-ig lesz érvényben - adta hírül a társaság.
Domokos László, 2019. november 20. szerda, 14:46
Fotó: Napi.hu

Ahogy 2010 óta minden évben, az E.On Hungária Zrt. az idén is felfüggeszti lakossági ügyfeleinél a tartozás miatti kikapcsolásokat az ünnepi időszakban - jelentette be a szolgáltató.

A vállalat saját döntése alapján 2019. december 13. és 2020. január 3. között nem szünteti meg a szolgáltatást áramdíj tartozás miatt. Az önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalat hozzájárulni a békés és nyugodt ünnepekhez, hogy a karácsony és a szilveszter körüli időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen a villamosenergia-ellátás.

A kikapcsolási moratórium az E.On Energiakereskedelmi Kft.-vel (egyetemes szolgáltató) szerződésben álló lakossági ügyfeleket érinti. A vállalás a nem lakossági, illetve más energiakereskedővel szerződésben álló ügyfelekre nem vonatkozik.

HOZZÁSZÓLÁSOK