Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A szerdai Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívást megelőzően a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága hétfőn már kiírta az Ózdon, Kemecsén, Csengerben és Hevesen felépítendő 500-500 férőhelyes új börtön felépítésére a tendert. Az új börtön-beruházásokat a kormány még augusztus végén nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűeknek nyilvánította.

Ajánlatot az tehet, akinek a megelőző három lezárt üzleti évben magasépítési építőipari kivitelezésből és tervezésből a nettó árbevétele elérte az 500 férőhelyes létesítményekre történő pályázásnál a 3,5 milliárd, míg az ezer fősnél az 5 milliárd forintot. Ezen túlmenően - referenciaként - be kell mutatni egy olyan beruházást, amely az építés mellett a tervezést is magában foglalta, továbbá a referencia szerződés szerinti ellenértékének el kell érnie az 500 fős börtönöknél a nettó 2,9 milliárd, míg az ezer fősnél a nettó 4 milliárd forintot. A referencia épület alapterületének pedig legalább 7500 négyzetméternek kell lennie.

Az ajánlatok benyújtási határideje december 22. Az értékelésnél 50-50 súlyszámmal szerepel az ár, valamint a minőségi kritériumok.