Ma is szerzett valamit Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester újabb vasúti cégben lett érdekelt: a szombathelyi Vasútautomatika Kft. tulajdonosaként jegyezte be a cégbíróság - értesült a 24.hu.
Domokos Erika, 2018. március 9. péntek, 18:49
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A Vasútautomatika az a társaság, amely részes volt egy Közgép-érdekeltség megszerzésében, azaz a Dunántúli Távközlési és Biztosítóberendezési Építő Kft. eszközeinek és dolgozóinak átvételében. A szombathelyi társaságot 2016 áprilisában az osztrák Swietelsky GmbH hozta létre Swietelsky Távközlés- és Biztosítóberendezés Építő Kft. néven. 2016. decemberében Sakalj Ferenc vette nevére a céget.

Sakalj Ferenc bár kanadai lakcímmel szerepel a cégpapírokban, de úgy ismert, mint aki horvátországi bizniszeiben segíti Mészáros Lőrincet, tolmácsol neki - derül ki a 24.hu cikkéből.

Mészároséknak több vasútépítő cége is van - emlékeztet a lap. Az R-Kord Kft. és a nemrégen alapított RM International Zrt. a pályaépítésben vesz részt, míg biztosítóberendezések, felsővezeték és távközlési berendezések kiépítésére alkalmas a Vasútautomatika, valamint Mészáros vejének cége, a Vasútvillamosító Kft.

A kép forrása: Szabó Dániel/Napi.hu.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RealMan, 2018.03.09 21:04

Cigánybűnözés megy ezerrel - mondaná a Jobbik. De minek mondaná, hiszen látjuk.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html