Már Ön se tudja kikerülni Mészáros Lőrinc termékeit!

Ásványvíz, liszt, tojás, újság, áram, üdülés, biztosítás - bármit vásárolna, könnyen lehet, hogy Mészáros-cég termékébe botlik - hívja fel a figyelmet csütörtökön megjelenő cikkében a HVG. Mészárosék Magyar Sportmárka Zrt.-je "2rule" néven gyárthat sportruházatot és kiegészítőket.
Domokos Erika, 2018. május 16. szerda, 17:55
Fotó: Pixabay

Mészáros Lőrinc felcsúti üzletember - áprilisban lemondott polgármester - és családja vagyonát a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb 2018-as listája 280 milliárd forintra becsülte, ami egy év alatt 160 milliárd forintos gyarapodást feltételez. Ezzel a lista ötödik helyéről a másodikra lépett előre az üzletember, akihez már mintegy kétszáz vállalkozás köthető közvetve vagy közvetlenül.

A rántottától az áramfogyasztáson keresztül az olvasnivalóig az élet egyre több területén megkerülhetetlen a leköszönő felcsúti polgármester - írja friss cikkének ajánlójában a HVG. A Mátrai Erőmű az ország második legfontosabb energiaforrása a paksi erőmű után, a Hunguest Hotels szállodáiban 1,4 millió vendégéjszakát töltöttek el tavaly, a Balatontourist kempingjeiben pedig 655 ezret. A Vivienvíz évi 6 millió másfél literes ásványvizet palackoz, az MKB Bank 190 ezer ügyféllel áll kapcsolatban. A Mediaworks vidéki lapjai pedig a választópolgárok 43 százalékához eljutnak - sorolja Mészáros érdekeltségeit a hetilap.

Hamarosan elindulhat Mészáros saját sportszermárkája is, a 2rule nevet már levédették, ahogy a piros-feketében vagy piros-fehér-zöldben repülő turul madaras logót is. A cégadatok szerint az ötmillió forint alaptőkéjű Magyar Sportmárka Zrt.-t tavaly decemberben jegyezték be, a főtevékenysége "egyéb ruházat és kiegészítők gyártása", továbbá felsőruházat és lábbeli gyártása, sportszerek és ruházati termékek kiskereskedelme, valamint internetes kiskereskedelem.

A Mészáros-birodalomhoz került két tokaji borászat, a Mészáros gyerekek pedig ajtó- és ablakgyártót vettek a közelmúltban. Az Újházi Tyúk Kft. 200 ezer tyúkja az ország minden lakosát évente átlagosan hat tojással ajándékozza meg - írja a HVG. (Kiderült, mit tervez Mészáros Lőrinc - ezt a cikket olvasta már?)

HOZZÁSZÓLÁSOK