Megint penészes húst talált Nébih

Több mint 2,5 tonna erősen szennyezett, penészes húst, húskészítményt és lejárt szavatosságú fűszert vontak ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei egy kalocsai üzemben - közölte a hivatal szerdán az MTI-vel.
Szász Péter, 2017. december 27. szerda, 09:11
Fotó: Napi.hu

A közlemény szerint az üzemben nem tartották be az élelmiszerek nyomon követésére vonatkozó előírásokat, az előállított termékek közül néhánynak nem volt gyártmánylapja.

Az üzemben a hűtött hulladéktárolót főzésre használták, miközben az állati eredetű hulladékot az udvaron tárolták. A szakemberek számos, élelmiszerbiztonsági szempontból kifogásolható, kiskereskedelemből visszaérkezett terméket is találtak.

A hatóság elrendelte a budapesti székhelyű Vén Família Kft. kalocsai üzemében lefoglalt állati eredetű élelmiszerek megsemmisítését.

Nemrég a Fény utcai piacon találtak penészes húst a hatóság emberei.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tlg01, 2017.12.27 11:04

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

rotaryfun, 2017.12.27 09:58

Magyar gyomorba magyar szart ! Jaó lesz ez mííg a kínyes pösti nípeknek.....
meg a cba penészes kolbásza :)
https://index.hu/mindekozben/poszt/2017/12/23/magyar_penesz_nagydijas_kolbaszt_kerult_a_gazdagreti_kozert_huspultjara/
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html