Mi lesz a Gellért szállóval? - Megszólalt a Danubius

Reagált a Danubius Hotels Group arra a hírre, amely szerint Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó szállodaüzemeltetési profillal működő cég veszi meg a Hotel Gellértet.
Szász Péter, 2018. február 27. kedd, 18:28
Fotó: Napi.hu

A Danubius Hotel Gellért szálloda jövőjével kapcsolatos lehetőségeket a Danubius Hotels Group az elmúlt években folyamatosan vizsgálta, de Mészáros Lőrinccel nem folytat tárgyalásokat.

Az eddigi gyakorlattal megegyezően a jövőben is hivatalos sajtóközlemény formájában adunk hírt a Danubius Hotels Group szállodáit érintő változásokról - közölték.

Korábban a Zoom.hu írta meg, hogy hamarosan a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó szállodaüzemeltetési profillal működő cég veszi meg a Danubius Hotel Gellértet.

A cég neve még nem ismert, de a lap szerint nem nehéz kitalálni, hogy a Konzum lehet a befutó, hiszen tavaly év végén ebben a társaságban hozták egy tető alá a Hunguest Hotels-láncot.
Itt a várva várt bejelentés a Mészáros-cégtől

A lap forrásai szerint a főváros patinás szállodáját régóta szeretnék eladni. A Gellértet 20 évvel ezelőtt egy korábbi befektető elkezdte felújítani, de végül letett róla, azóta pedig méltatlan állapotban van, ráférne a renoválás.

A szálloda mellett üzemelő gyógyfürdő az önkormányzati tulajdonú Budapest Gyógyfürdői És Hévizei Zrt.-hez tartozik.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

laci_52, 2018.02.28 00:07

A cikk hiányos! Ki ez a "Danubius Hotels Group"? Kik és hány százalékban a tulajdonosai? Mennyi benne az állami tulajdon? Ha mindezt nem tudjuk, azt sem tudhatjuk, kinek adhatja el(és kinek nem!) a Gellért szállót.

Annyi mindenesetre kiderült a cikkből, hogy a vevőnek azonnal milliárdokat kell költenie a felújításra.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

RealMan, 2018.02.27 19:04

Magyarország menthetetlen. Egy idióta, nulla tudású, Orbán által menedzselt észlény van már mindenhol. Felmerül a jogos kérdés - ki akar egy seggfej rabszolgájaként élni Magyarországon? Takarítsátok el áprilisban Orbánt és a válasz egyértelmű lesz. Mindenki azt fogja kapni, amit megérdemel. Mészáros is, Orbán is....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html