Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Augusztus végén nyílt meg az üzletlánc két korszerű üzlete. A vállalat modernizációs programja során átalakított áruházak kényelmes környezetben, olyan új kínálattal várják a vásárlókat, mint a kényelmi termékek ételválasztéka, vagy a látványpékség és a salátabár finomságai - írja közleményében az üzletlánc.

"Idén is folytatjuk az áruház-modernizációs programunkat, amelynek során augusztus végére egy tatabányai szupermarketünket építettük át, illetve egy új budapesti üzletet is nyitottunk mintegy 740 millió forintból. Célunk, hogy az üzleteinkben élmény legyen a vásárlás" - mondta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője az átalakításról.

Tatabányán, a Sárberki lakótelepen lévő bolt alakult át 240 millió forintból. Itt alacsony bútoros zöldség-gyümölcs osztályt és újjávarázsolt pékáru-részleget készítettek, valamint egy grillpult is helyet kapott. A felújításkor energiatakarékos és környezetbarát hűtési és világítási technológiákat telepítettek. A tatabányai szupermarketben 18 munkatárs szolgálja ki a vásárlókat.

A Duna Plaza bevásárlóközpont földszintjén lévő új Spar szupermarket mintegy 500 millió forintos beruházás révén jött létre. Az augusztus 29-től látogatható üzletben 28 munkatárs gondoskodik a vevők kiszolgálásáról.