Újabb csata lesz a Lidl és az Aldi között

Móron nyit új boltot az Aldi, a már ott lévő Lidl szomszédjában. Emellett Győrben és Budapesten is lesz egy új Aldi-bolt.
Csernátony Csaba, 2017. május 12. péntek, 11:02
Fotó: Napi.hu

Bár sem az Aldi, sem a Lidl nem ad tájékoztatást a tervezett üzletnyitásokról, jönnek újabb üzletek. A jövő héten például az Aldi megjelenik a bakonyi városban, Móron, és újabb boltot nyit Győrben és Budapesten.

Kik vannak ott?

A móri Aldi-bolt az Akai út 10-ben lesz. Ez azért érdekes, mert a legnagyobb rivális Lidlnek már van boltja Móron, mégpedig a szomszédban, az Akai utca 8-ban. A másik diszkontlánc, a Penny üzlete pedig 4-5 perces autóútra található. A városban egyébként van üzlete emellett például a Sparnak, a Coopnak, de a Tesco üzletlistájáról például hiányzik ez a város.

Az Aldi a móri bolt mellett másik két üzletet is nyit jövő csütörtökön. Az egyik Győrben, A Szauter Ferenc utcában, a másik Budapesten, a XIV. kerületi Szugló utcában nyílik.

Nem egyedülálló

Az nem példátlan, hogy az Aldi és a Lidl vagy éppen a Penny a másik üzlete mellé telepít boltot. Például a józsefvárosi Hős utcában előbb a Pennynek volt üzlete, majd tavaly pár lépésre onnan megjelent a Lidl üzlete.

A Nagytétényi úton és Pestlőrincen is egymás mellett nyitottak üzleteket.

A címlapképen a móri Lidl-bolt látható. Forrás: Google Maps.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

csaba1002, 2017.05.12 11:10

Nálunk 500m-en belül van Tesco, Lidl, Aldi. Szerintem mind a három megtalálta a számítását, nekem meg külön jó, mert így többszörös a választék, árban is lehet válogatni...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html