Valami készül a Sláger FM-nél

Sorban mondanak fel a Sláger FM műsorvezetői, Vágó Piros, Nyerges Iza és Dénes Tamás is távozik a rádiótól - írta a Bors.
Domokos Erika, 2017. november 25. szombat, 19:57
Fotó: Napi.hu

Egy hét alatt hárman döntöttek úgy, hogy otthagyják a Sláger FM-et, egy év után Vágó Piros, Dénes Tamás és Nyerges Izabella is váltani szeretne - írta az Andy Vajna tulajdonába került Bors.

"Történtek változások. Már nyár végén éreztem, hogy nekem ez így nem jó. Hosszú folyamat volt, amikor elérkeztem a végére, meghoztam ezt a döntést. Búcsút mondok ennek az egésznek" - nyilatkozta Vágó Piros.

Dénes Tamást egy hamarosan induló rádió csábította el, míg Nyerges Izabella nem kívánt nyilatkozni arról, hogy miért mondott fel a rádiónál.

Még áprilisban írt arról a Magyar Nemzet, hogy megvenné a Sláger FM-et, Budapest leghallgatottabb rádióadóját Habony Árpád. A csatornát üzemeltető cég tulajdonosa a Tematic Media Group Kft., amely a nagyváradi Radu Morar kezében van. A cég akkor még állítólag nem volt eladó, de a lap szerint bizonyosan van az a pénz, amiért vihetné egy új tulajdonos.

HOZZÁSZÓLÁSOK