Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Orvosnőket, pedagógusokat, egészségügyi szakdolgozókat és a szociális területen dolgozó nőket díjazza a nagyközönségtől beérkezett jelölések alapján immár hetedik éve a Richter Gedeon Nyrt. és Rácz Zsuzsa író által alapított Richter Aranyanyu Díj.  A jelöléseket - a jelölt és munkájának személyes történeten keresztül való bemutatása maximum 1500 karakterben - négy kategóriában várják május 14-ig a www.aranyanyu.hu honlapon. A díj által és az Aranyanyuk munkájának bemutatásán keresztül a sokszor tabuként kezelt fontos területek, közte például a koraszülött-ellátás, a gyermekvédelem, gyermekpszichiátria, vagy a magyarországi romák helyzete, is figyelmet kaptak elmúlt hat évben.

A beérkezett jelölésekből összesen 9 Aranyanyut választ ki a zsűri, a közönségdíjasok mellett a zsűri tagjai - Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője, Rácz Zsuzsa író, Kriston Andrea, a Kriston Intim Torna módszer kidolgozója, Nagy Tímea olimpiai bajnok párbajtőrvívó, valamint Dobó Kata színésznő - szintén odaítélnek kategóriánként egy-egy díjat, a Ridikül Magazin pedig idén is különdíjat ad át.

A Richter Aranyanyu díjnak az elmúlt évek alatt presztízse lett, eddig 46-an részesültek elismerésben. A díj a Richter a Nőkért program egyik legsikeresebb eleme, amellyel sikerült értéket teremtenünk és támogatnunk ezzel is a nők önbecsülésének és társadalmi megbecsültségének növelését. Az évente beérkező több száz jelölés és közönségszavazat is azt mutatja, hogy van igény az inspiráló példákra - hangsúlyozta Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője.