Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn elsősorban a keleti, délkeleti tájakon fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 10 és mínusz 3 fok között alakul, az átmenetileg derült tájakon lehet a hidegebb. A legmagasabb hőmérséklet többnyire mínusz 3 és plusz 1 fok között valószínű.

Kedden a Tiszántúlon szórványosan gyengén havazhat. A leghidegebb órákban mínusz 7 és mínusz 2 fok között alakul a hőmérséklet, de a derült, havas tájakon mínusz 12 fokig is hűlhet a levegő. Napközben mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdára virradóra a köd többfelé tartósan megmarad. A ködös tájakon jelentéktelen hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. A minimumhőmérséklet a felhős tájakon mínusz 7 és mínusz 2, a derült részeken mínusz 12 és mínusz 7 fok között alakul. A nappali maximumok jellemzően mínusz 2 és plusz 2 fok között alakulnak, de a tartósan ködös tájakon helyenként napközben is csupán mínusz 3, mínusz 4 fok lesz.

Csütörtökön párás, tartósan ködös területek is lesznek. Szórványosan ónos eső, havas eső, havazás előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 7 és mínusz 2, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul.

Pénteken egyre kevesebb helyen valószínű havas eső, havazás, ónos eső. A leghidegebb órákban mínusz 7 és mínusz 2, napközben mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton és vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Elszórtan eső, havas eső, havazás előfordulhat. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 8 és mínusz 3, vasárnap mínusz 4 és plusz 1 fok között alakul. A nappali maximumok szombaton mínusz 3 és plusz 2, vasárnap 0 és plusz 7 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.