Így csalt el egymilliárdot egy takarítócég

Egymilliárd forintot meghaladó értékű költségvetési csalással gyanúsítja a NAV egy Győr környéki takarítócég négy vezetőjét, már házi őrizetbe is helyezte őket a Győri Járásbíróság - írta szombati számában a Kisalföld. (Képünk illusztráció)
MTI, 2013. március 9. szombat, 10:02
Fotó: Napi.hu

A cikk szerint az egyik hipermarketlánc több üzletét takarító, félezer embert foglalkoztató, győrújbaráti székhelyű társaság egyáltalán nem vagy a ténylegesnél jóval alacsonyabb bérre jelentette be alkalmazottait.

Az ügyész megfellebbezte a négy házi őrizetbe helyezéséről szóló határozatot, kérve, hogy a gyanúsítottakat - korábbi indítványának megfelelően - vegyék előzetes letartóztatásba.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

sirásó, 2013.03.11 12:26

az 1 milliárd nem lehet több ténylegesen 3-400 milliónál!
a többi a büntetés, a kamat és az egy életre tönkretenni hivatástudat!http://www.figyelo.hu/cikkek/115096_papp_jozsef__kepmutato_elosdiseg
jól látszik, hogy egyre kevesebb vállalkozás tudja áraiban érvényesíteni a hatalma sarcokat ezért vagy befejezi vagy csal és retteg!
500 embernek folyamatosan munkát adni, nem kis dolog. ezt csak korrupciós támogatással lehetséges.
egyre több dolgozó, a fizetése egyre nagyobb részét zsebbe szeretné, mert az nem letiltható! azokról nem beszélve, akiket kidobtak a lakásukból, elvették mindenüket, földönfútók lettek és még maradt 4-5 millió tartozásuk, mert azok csak feketén akarnak dolgozni a letiltások miatt, mert amit hagynának nekik abból éhendöglenének!!
nem mindenki olyan beosztó, mint zsiga marcell!
miért csak a hazai kkvkat üldözik, folytatnak ellenük hadjáratot?
a politikusok, állami vezetők 10 és 100 milliárdos károkozását miért nem üldözik?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

rotaryfun, 2013.03.09 21:39

Ezen az alapon ilyen indokkal a hazai vállakozások nagy részére lakatot lehetne rakni és a vezetőiket be lehetne csukni. A sort lehetne kezdeni a milliárdos állami támogatást is felvevőkkel, mert a legdurvább hogy azok is ezt teszik, a mezőgazdasági vállakozóktól az államnak is beszállító nagyüzemekig. Persze ha haverok akkor lehet hogy ez nem is akkora probléma? -Tisztelet a kevés kivételnek.
(Itt csak az ötven feletti munkát már nem kapó, de a megélhetésért küzdő piaci zokni és gatya árus és kisboltos, vagy más pénzkereseti lehetőséget kereső szerencsétlen az apeh ellensége. A nagy halak zöme meg úszkálhat szabadon.)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html