Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A MÁV-Start hétfői tájékoztatása szerint kedden a munkanapi, január elsején az ünnepnapi, 2-tól pedig a megszokott menetrend szerint közlekedtetik a járataikat. Jelezték, hogy az összes rendelkezésére álló, üzemképes járművet felhasználják a szerelvényekben, és ahol az utasforgalom indokolja, ott több kocsival közlekedtetik a vonatokat.

Január 5-én délután mentesítő járatokat indítanak Budapestre Miskolc Tiszai pályaudvarról és Nyíregyházáról.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint kedden napközben a járatok az iskolaszünet idején érvényes munkanapi menetrend szerint közlekednek, illetve néhány vonalon év végi menetrend lesz érvényben. Utóbbi rendelkezés a metró- és HÉV-vonalakat, valamint a fontosabb busz- és villamosjáratokat érinti.

Szilveszter éjjelén ötpercenként közlekednek a 4-es és 6-os villamosok, és egész éjjel jár a fogaskerekű is órás időközökkel. Néhány kivétellel az éjszakai járatok sűrűbben vagy nagyobb befogadóképességű buszokkal követik egymást, néhány járat pedig meghosszabbított üzemidővel közlekedik.

Január elsején, üzemkezdés után a BKK a járatait a munkaszüneti napi, vasárnapi menetrendnek megfelelően indítja.

A Volánbusz tájékoztatása szerint kedden a tanítási szünetes munkanapi menetrend lesz érvényben, de az utolsó járatok általában nem közlekednek. Január elsején a munkaszüneti napi, csütörtöktől pedig a tanítási szünetes munkanapi menetrend szerint közlekednek a társaság buszai.