Ilyen is van: háromszoros áron dolgozhatnak Mészárosék

A becsült 1 milliárd 788 millió forinttal szemben 4 milliárd 768 millió forintért fejlesztheti a szentendrei szennyvíztisztító telepet a Mészáros és Mészáros Kft. és EuroAszfalt Kft.
Németh Géza, 2018. január 19. péntek, 14:59
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. közölte a Közbeszerzési Értesítőben.

A projekt az észak-magyarországi térségben megvalósítandó ivóvizek minőségét javító beruházások közé tartozik, amelyet az európai uniós Környezeti és Energetikai Hatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében finanszíroznak.

A Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és felesége tulajdonában lévő Mészáros és Mészáros Kft., valamint EuroAszfalt Kft. feladata a kivitelezést megelőzően az ahhoz és az üzemeltetéshez szükséges minden terv, beleértve az engedélyezési és kiviteli terveket is, elkészítése.

A szerződést az ajánlatkérő 2017. november 3-án kötötte meg a nyertesekkel. de az csak most jelent meg.

Ajánlatot kértek még a tenderem a Hódút Kft., a Penta Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

pastorius, 2018.01.19 18:29

@RealMan:
bicskanyitogató
ráadásul épp a szennyvíznél olyan jó referenciákkal rendelkezik, hogy nem egy helyen (falvakban), ahol már dolgoztak, az emberek visszasírják az arzénes vizet, olyan ocsmány munkát végeztek....(most már véletlenül sem isznak belőle)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

RealMan, 2018.01.19 17:57

Úgy tűnik, hogy a putrisok mindent visznek. Ki hitte volna, hogy 8 általánossal ( 2x megbukva ) is lehet magasra jutni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html