Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

India legjelentősebb ipari és pénzügyi cégcsoportja magyar céggel működne együtt az energiatárolás területén. Gopichard P Hinduja a Hinduja Group első embere tegnap Budapesten tárgyalt Farkas Gáborral, az IntelliStore energiatárolási rendszert forgalmazó Energen Power Hungary Zrt. (EPH) tulajdonosával.

A világ egyik leggazdagabb családjának feje azért jött Budapestre, hogy partnert találjon az indiai szubkontinens egyik legnagyobb problémájának az energiarendszer és a vízellátás gondjainak megoldására. A világ második legnépesebb országában még most is nagy területeken nincs kiépített energiarendszer, ezek ellátásában komoly szerepet játszhat a magyar mérnökök által kifejlesztett és csúcstechnológiát képviselő energiatárolási megoldás. Szintén az IntelliStore berendezések alkalmazásával nyílhat lehetőség a másik nagy probléma a vízellátás és ezen belül a víztisztítás energiaigényében kielégítésére.

A Hinduja cégcsoport itt tartózkodó vezetői az energiatárolási megoldáson kívül több más, energetikai fejlesztésben és közös innovációs tevékenységben is lehetőséget látnak. A Hinduja csoport a világ 37 országában aktív. Az olajkitermeléstől a pénzügyi szolgáltatásokig átfogja a gazdaság minden területét. Munkavállalóinak száma meghaladja a 70 ezret.