Indul a közbeszerzés az MFB Pontok hálózatának bővítésére

Az MFB Zrt. közbeszerzési eljárást indított értékesítési hálózatának bővítésére. Jövőre további 200 MFB Pont jön létre, így több mint 600 helyen lesznek elérhetőek az uniós pénzügyi eszközök a vállalkozások számára - közölte az állami tulajdonú hitelintézet.
Napi.hu, 2016. november 14. hétfő, 17:33
Fotó: Napi.hu

A kormány áprilisban döntött a fejlesztési bank értékesítési hálózatának hitelintézeti partnerek bevonásával történő bővítéséről annak érdekében, hogy az MFB hitelprogramjai és a 2014-2020 közötti programozási időszak pénzügyi eszközei minél gyorsabban eljussanak a végső kedvezményezettekhez.

Az év végéig megnyíló 442 mellett létrejövő újabb 200 MFB Pont közül 24-et Budapesten és a megyei jogú városokban, további 176-ot pedig kisebb településeken - elsősorban járásközpontokban - kell kialakítani, igazodva az ott bevezetendő pénzügyi termékek célcsoportjának igényeihez.

Az MFB Pontok bővítése segít abban, hogy a kis- és középvállalkozások a lehető legkönnyebben elérjék az uniós pénzügyi eszközöket értékesítő pontokat, egyenlő esélyt biztosít számukra az ország teljes területén - írja közleményében a bank.
A közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény november 12-én jelent meg az Európai Unió Hivatalos Lapjában, illetve elérhető és letölthető e honlapról. A részvételi jelentkezést december 13-án, délelőtt 10 óráig lehet benyújtani, ebben ajánlatot még nem lehet tenni.

HOZZÁSZÓLÁSOK