Az MNKH kereskedőházi partner iroda feladata, hogy elősegítse az exportképes termékkel, technológiával, szolgáltatással rendelkező magyar vállalkozások külpiacra jutását. Ennek érdekében meg kell határoznia azokat a szektorokat, piaci szegmenseket, amelyekben a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképesek lehetnek.

A szerződést a nyertessel az ajánlatkérő március 14-én kötötte meg. Ajánlatot tett még a Hungary Korea Trade Kft. és a Polar Consulting Group Kft. is.

A Céginfo.hu adatai szerint a nyertes NFFKÜ Zrt. 2012-ben alakult 5 millió forint jegyzett tőkével. A magyar állam nevében a tulajdonosi jogokat a Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft. gyakorolja, de tulajdonos még a Vital Mamagement Tanácsadó Kft. is. A kapcsolati ábra a következő magánszemély tulajdonosokat jelöli meg: Váradi Imre László, Rónaszéki Gábor, Schultz Gábor, Tóth Béla Zsolt és Balej Endre. A társaság 2015-ös nettó árbevétele 40,2 millió forint volt, míg a mérleg szerinti eredménye 17,5 millió forintot tett ki.