Ingyenpénz hűtőre: ez is betelt

A közép-magyarországi régióban több mint 6 ezer pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül az Otthon melege program keretében meghirdetett háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztó berendezések) energia megtakarítást eredményező cseréjére - adta hírül a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).
Napi.hu, 2016. július 26. kedd, 09:16
Fotó: Napi.hu

A rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a közép-magyarországi régióban a nyugdíjas, illetve a nagycsaládos természetes személyek 2016. július 26-án 9 óráig nyújthattak be a pályázatot.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, az eredeti terveknek megfelelően a pályázat valamennyi nagykorú természetes személy számára elérhető lesz a régióban 2016. július 28-án 8 órától. Az érdeklődők 2016. július 28-án 8-9 óra között nyújthatják be pályázataikat, így a pályázati lehetőségtől senki sem esik el. Majd 2016. július 28-án 9 órától a pályázatbenyújtást határozatlan időre felfüggesztik a közép-magyarországi régióban.

A pályázati útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. A benyújtott pályázatokkal kapcsolatos kommunikáció a pályázati portálon (https://hgcs-2016.nfsi.hu/) keresztül lehetséges - írta a fejlesztési tárca.

HOZZÁSZÓLÁSOK